WIST U DAT…

OIB HET OPLEIDINGS INSTITUUT op Bonaire is??

Alle cursussen/opleidingen van OIB worden klassikaal gegeven door zeer ervaren docenten. OIB werkt samen met Associatie Examenbureau te Amersfoort-Nederland met betrekking tot secretariële opleidingen, managementopleidingen en financiële opleidingen. Met Deviant te Amersfoort-Nederland heeft OIB een samenwerking met betrekking tot taalcursussen Nederlands en Engels, alsmede de cursus Rekenen. OIB is als enig opleidings instituut op Bonaire aangesloten bij de branche organisatie NRTO in Nederland. Bij deze branche organisatie zijn de meeste opleiders in Nederland aangesloten.
De directeur van OIB heeft in Nederland ruim 20 jaar een (juridisch)opleidings instituut gehad. Zij heeft samengewerkt met de Hogeschool Hanzestede te Deventer en de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Sinds 4 januari 2016 is zij gestart met OIB en vanaf 1 januari 2017 heeft OIB op een nieuwe locatie haar eigen leslokalen.

OIB heeft verschillende cursussen/opleidingen in haar programma op MBO niveau en HBO niveau en wij zijn eveneens gespecialiseerd in juridische opleidingen op MBO en HBO niveau.
Bij OIB heeft iedereen gelijke kansen om op verschillende niveaus door te stromen!
Bij OIB is er geen vijf of zes uren tijdsverschil met Nederland! U kunt op ieder tijdstip van de dag op Bonaire met OIB of met onze docenten contact opnemen en uw vragen worden direct beantwoord. De praktijk leert, dat de studenten elkaar leren kennen en met elkaar gaan leren. U staat er dus niet alleen voor!

KOM GERUST LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK MET ONZE ONDERWIJSADVISEUR/DIRECTEUR!!

Opleidings Instituut Bonaire(OIB)
Kaya Jean B.F. Vitte #1
Kralendijk