Onze docenten

Charlotte Verpaalen

Ik vind het een eer om enthousiaste studenten van Opleidings Instituut Bonaire (OIB) te Bonaire via het vak ‘Inleiding Recht’ van de opleiding Legal Assistant op HBO niveau in vogelvlucht kennis te laten maken met alle facetten van het Nederlands recht. Hun nieuwsgierigheid en kritische vragen houden mij scherp. Zo leren zij niet alleen iets van mij, maar leer ik ook iets van hen!

Ernst Wesselius

Opleidings Instituut Bonaire voor iedereen die een betrouwbare opleiding op hoog niveau wil met vakbekwame docenten. Daarom heb ik gekozen voor OIB.

Thies Leysen

Docent Arbeidsrecht en Bestuursrecht van de opleiding Legal Assistant op HBO niveau.

Mirayca Celestijn

Ik werk bij OIB omdat het een serieuze onderwijsinstelling is, met een breed opleidingsaanbod, welke ernaar streeft om de talenten van de cursisten/studenten zo goed mogelijk te ontwikkelen door opleidingen en trainingen op niveau aan te bieden.

Anthony Nicolaas

Docent van diverse rechtsgebieden van de opleiding Legal Assistant op HBO niveau

Gabriel van Arneman

Les geven bij OIB is leuk. Het biedt studenten de mogelijkheid om kennis te vergaren op tal van gebieden. Studenten die kiezen voor Basis Management op MBO niveau of Middle Management op HBO niveau kiezen voor een brede basis en deskundigheid in een zevental bedrijfskundige kerngebieden, te verstaan: Strategisch Management, Marketing Management, Operation Management, Human Resource & Development Management, Financial Management, Informatie Management en Internationaal Management.
Ik geloof in: “samen leren, groeien en beter worden”!

Pamela Beukenboom  

Ik ben 100% Boneriano en ik ben 32 jaar jong. Als achtergrond heb ik Sociaal Juridisch Medewerker, People & Business Management met afstudeerrichting Personeel & Arbeid en Pedagogisch Getuigschrift.
Sedert 18 januari 2016 verzorg ik de colleges van HRM op HBO niveau bij Opleidings Instituut Bonaire (OIB).
OIB wil de maatschappij van Bonaire helpen door verschillende cursussen en opleidingen aan te bieden, daarom heb ik voor OIB gekozen.