Basiskennis Boekhouden (BKB®) op MBO-niveau

Basiskennis Boekhouden (BKB®) /
Elementair Boekhouden op MBO niveau 3/4

Wilt u de boekhouding voeren van een kleine organisatie? Of gaat u een eigen bedrijf beginnen en wilt u uw eigen boekhouding doen? Wellicht besteedt u uw boekhouding uit, maar wilt u grip op de zaak houden? Met het Associatiediploma Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden hebt u kennis op bedrijfs financieel vlak en staat u altijd sterker. U kunt uw eigen vermogen berekenen en journaalposten maken van de belangrijkste financiële feiten. U schrikt niet van een kolommenbalans of een voorraadboek. U kunt een grootboekrekening openen, bijwerken en afsluiten en u weet hoe een verkoopfactuur eruit ziet. Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden biedt u de kennis van en inzicht in boekhouden.

Doelgroep en vooropleiding

Basiskennis Boekhouden (BKB®) / Elementair Boekhouden is de eerste stap om kennis te maken met boekhouden. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Enige bedrijfseconomische kennis geeft een voordeel.

Doorgroeimogelijkheden

Nadat u de opleiding BKB®/Elementair Boekhouden met een diploma heeft behaald, kunt u verder met de opleiding Basiskennis Calculatie®.

In combinatie met het Associatiediploma Basiskennis Calculatie (BKC®) levert BKB®/Elementair Boekhouden u het Associatiediploma Financieel Assistent op. Een logische stap als u een glanzende loopbaan in de administratieve sector ambieert!

 

Kosten en duur opleiding

Duur opleiding: zes (6) maanden;
Startdatum: 24 augustus 2017
Lesdagen: één keer per week;
Lesuren: 19:00 uur tot 21:00 uur;
Termijnbetalingen: Aanbetaling $250 daarna 6 x $ 155,-

exclusief examenkosten Associatie Nederland $ 181.00

Inschrijfkosten: $ 25,-
Voor  inschrijving : Opleidings Instituut Bonaire (OIB)
Adres: Kaya Jean B.F. Vité #1
Tel./Fax: (+599) 717-1141 / 717-1114
E-Mail: info.oibonaire@gmail.com